Gdje odgovori žive?

Objavljeno: 03.02.2010
1
Gdje odgovori žive?

Ove sedmice u beti je počeo sa radom prvi bosanskohercegovački portal za pitanja i odgovore Tajpi.ba (šatrovački Pitaj) – zajednica kojom upravljaju sami korisnici, postavljaju pitanja, odgovaraju na pitanja drugih korisnika, jednostavno – razmjenjuju znanje, stiču nova prijateljstva i najvažnije od svega – dobro se zabavljaju.

Pored toga što nova pitanja i odgovore pratite direktno na sajtu ili putem RSS-a, otvara vam se i mogućnost da pitanja dobijete putem twittera, za to počnite pratiti Tajpi.ba na Twitteru ili čak ukoliko vam je draže možete ih vidjeti i na vašem Facebook zidu kada postanete Facebook fan Tajpi.ba, i naravno pozovite sve svoje prijatelje!

Na našoj web sceni pokretanja projekata ovog kvaliteta i nisu baš svakodnevna pojava, tako da razloga za slavlje i čestitke pokretaču ima mnogo, naš web je bogatiji za još jednu vrlo bitnu zajednicu korisnika, sada imamo i mjesto gdje možemo postavljati pitanja na našem maternjem jeziku, vrijeme je da prestanemo pisati po raznim forumima i stručnim magazinima da bi dobili odgovore, jer odgovori tamo ne žive! Odgovori žive na Tajpi.ba!

(LAB)

Be Sociable, Share!

Tagged: , , , , , ,

§ One Response to “Gdje odgovori žive?”