OpenCoffee Sarajevo #8

Objavljeno: 03.02.2010
Slika by Jasmic @flickr
5
OpenCoffee Sarajevo #8

Došao nam je i najkraći mjesec u godini, što je dobra vijest jer ćemo nakon sutrašnjeg, osmog po redu OpenCoffee Sarajevo meetupa, brže dočekati i onaj predproljetni, martovski, nadam se na novoj i većoj lokaciji, jer nam je dosadašnja lokacija – cafe Priroda i društvo već odavno postala pretjesna, a približiti će nam se i datum održavanja TEDxSarajevo.

Prošli put smo imali alpha prezentaciju tajpi.ba prije nego je pušten u rad, tajpi.ba je početkom sedmice pušten u javnu betu i o ovom superinteresantnom domaćem projektu možete pročitati više u današnjem članku, također premijerno nam je predstavljena i konferencija TEDxSarajevo koja će se održati 21. marta, preporučio bih vam da se svakako registrujete i dobijete šansu da učestvujete na prvom BiH TEDx eventu, dosta detalja o TEDxSa očekujte u članku početkom slijedeće sedmice. Siguran sam da će nas neko i ovaj OpenCoffee iznenaditi nekim interesantnim projekotom ili idejom, a dobrog raspoloženja nam sigurno neće nedostajati.

Znači, da ne dužim dalje, četvrtak, 04.02. – cafe “Priroda i društvo”, Radićeva u 18:00. Izgovora za nedolazak nema, i da – ukoliko mislite sjediti, bolje budite tu na vrijeme. :) Vidimo se tamo.

(LAB)

Be Sociable, Share!

Tagged: , , , , ,

§ 5 Responses to “OpenCoffee Sarajevo #8”